joi, 6 septembrie 2012

Biruind pana la final

Am fost creati de Dumnezeu ca sa biruim, sa ne impotrivim lucrarilor celui rau indreptate asupra noastra, sa ne ridicam deasupra valurilor vietii, “pentru că oricine este născut din Dumnezeu biruie lumea; şi ceea ce câştigă biruinţa asupra lumii este credinţa noastră”(1 Ioan 5.4)
Este un dar credinta, si prin ea putem birui. Sa biruim pacatul care ne inconjoara asa de usor, sa ne vedem starea sub lumina Cuvantului Scripturii, si sa venim inaintea Sa cu pocainta si in smerenie, recunoscand neputinta de a fi perfecti, de a fi asa cum El vrea sa fim, dar cu dorinta de a ne sfinti si de a nu mai repeta vechile greseli.

“Voi, copilaşilor, sunteţi din Dumnezeu; şi i-aţi biruit, pentru că Cel ce este în voi este mai mare decât cel ce este în lume.”(1Ioan4.4)
Este mare lucru sa putem vedea raul din noi, sa condamnam pacatul si lucrarea celui rau care nu da pace sufletului si sa mergem inainte decat dupa ce ne-am predat in totalitate viata lui Dumnezeu, care, dintr-o trestie franta mai poate face ceva, dintr-un fitil care abia mai fumega poate sa nasca un foc arzator, din cativa pesti si paini poate satura mii de multimi.
“Nu te lasa biruit de rau, ci biruieste raul prin bine!”
Vremuri de incercare, de necaz si tristete? Da, vor mai veni, dar azi ma bizuiesc pe fagaduinta lui Dumnezeu care imi da pacea si nu am de ce sa ma tem.
“Dumnezeul oricărui har, care v-a chemat în Hristos Isus la slava Sa veşnică, după ce veţi suferi puţină vreme, vă va desăvârşi, vă va întări, vă va da putere şi vă va face neclintiţi.”(1 Petru 5.10)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta