joi, 13 septembrie 2012

Daca ai putea...

Daca ai putea sa intelegi ca bunatatile Domnului nu s-au sfarsit si indurarile lui nu sunt la capat, ai nadajdui in interventia Sa atunci cand nici macar nu mai ai vreo speranta.
Daca ai putea sa te plangi mai bine de pacatele tale si nu de ceea ce ti-au gresit altii, ai simti curatirea venita in urma iertarii lui Dumnezeu.
Daca ai putea sa astepti in tacere ajutorul lui Dumnezeu, nu te-ai mai grabi, si nu te-ai mai razvrati impotriva Celui ce te-a creat.
Daca ai putea sa inveti rabdarea si sa o practici in fiecare zi, nu ai raspunde la manie ci mai degraba ai intoarce si celalalt obraz.
Daca ai putea sa intelegi Dragostea lui Dumnezeu, ai iubi neconditionat, chiar daca nu ti s-ar raspunde in acelasi fel.
Daca ai putea sa renunti la tine si “sa iti pierzi viata din pricina lui Hristos” in fiecare zi, ai castiga o viata de biruinta.
Daca ai putea sa te rogi si sa vorbesti tot ce ai pe suflet cu Tatal din ceruri, ai putea sa primesti raspunsuri si viata ta ar putea inflori.
Daca ai putea sa privesti si dincolo de circumstante si de oameni, ai intelege ca in toate este un plan pregatit de Dumnezeu in care si tu ai un loc.
Daca ai putea sa iti accepti viata asa cum este ea si sa multumesti pentru fiecare clipa Domnului pentru ce ti-a dat si pentru ce ti-a luat, ai trece testul zdrobirii si ai experimenta frumusetea partasiei cu Dumnezeu.
Da, “toate lucrurile sunt cu putinta la Dumnezeu, El poate totul!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta