vineri, 2 ianuarie 2015

Recenzie: "Martirul din catacombe"

         

O poveste din Roma antică în care sunt descrise suferințele pe care primii sfinți le-au îndurat pentru Domnul nostru Isus Hristos în timpul uneia dintre cele mai crude persecuții ale Romei păgâne. Unul dintre oamenii din conducere trebuie să aleagă între poziţia înaltă în armata romană, lux, propria sa viaţă şi credinţa în Isus Hristos.
          O parte din introducerea cartii “Martirul din catacombe” scrisa de Richard  W. De Haan:
Povestirea "Martirii din catacombe" a fost publicată cu mulţi ani în urmă.
Un exemplar a fost salvat de pe un vas american, comandat de căpitanul Richard Robert, abandonat pe mare, după un uragan dezastruos în ianuarie 1976.
Cartea de faţă, purtând acelaşi titlu, este o reeditare a primei ediţii şi este publicată în speranţa că va fi folosită de Domnul Isus să aducă înaintea credincioşilor, tineri şi bătrâni, în aceste vremuri grele de sfârşit, o imagine a ceea ce primii creştini au îndurat pentru Domnul nostru Isus Christos în timpul uneia din cele mai groaznice persecuţii ale Romei.
Această carte vrea să ne amintească, nouă tuturor, că putem fi chemaţi oricând să suferim pentru Slava Domnului Isus.
Promisiunea "Fii credincios până ia moarte şi-ţi voi da cununa vieţii", poate f i valabilă şi pentru noi cei de acum.
Asemănătoare ca stil şi mesaj cu celebrele cărţi "Quo vadis", "Cămaşa lui Christos", "Ben Hur", "Fabiola", cartea "Martirii din catacombe" poate fi citită într-un stil alert şi poate aduce mari beneficii spirituale fiecărui cititor.
În speranţa că revenirea Mântuitorului nostru se apropie cu paşi grăbiţi, iar necazurile şi prigoana vor dispărea pentru totdeauna, să strigăm, tânjind după clipa revederii: "Vino, Doamne Isuse!".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta