joi, 11 iulie 2013

Pregateste-te pentru vesnicie

           Nu depinde de noi sa ne lungim viata nici macar cu o secunda. Nu o poti opri si nu o poti prelungi
dupa voia ta. Nu avem nici o putere asupra ei. Nici cei mai buni medici si nici o inteventie de urgenta nu te mai poate readuce la viata.
           Ce este viata? Nu suntem decat un abur care se arata putintel si apoi piere…daca am fi constienti de acest lucru probabil multe conflicte, suparari sau dileme s-ar destrama. Dar, ne incapatanam sa traim astfel incat ne-am incheia socotelile cu viata mult mai tarziu. Nu ne dam seama ce fiinte fragile suntem si ca ceasul ne poate sosi oricand. Si, in loc sa traim frumos, bucurandu-ne de ceea ce am primit, inca mai traim cu ingrijorari si tot felul de tristeti.
              Pregateste-te sa te intalnesti cu Dumnezeul tau, fara teama, pentru ca ce ai iubit aici te va urma acolo.  Ce ai strans vai culege si cui i-ai slujit al sau vei fi pentru totdeauna. Dumnezeu va face o judecata pentru toate lucrurile, vei fi tras la raspundere pentru faptele tale. Cata vreme sa mai spune “Astazi, daca auziti glasul Lui nu va impietriti inimile” ofera-I Lui viata ta si lasa-te modelat in fiecare zi in procesul desavarsirii prin cainta si trairea unei vieti curate. Si invata sa traiesti dupa placul Lui, sa traiesti astfel incat la final El sa iti spuna “ Bine rob bun si credincios, intra in bucuria Stapanului tau.”
Calatorule, adu-ti aminte de moarte, nu doar cand aceasta vine deja la tine, atunci va fi prea tarziu.
                Esti pregatit daca ti se va spune “acum este ceasul tau”?
                Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima, pentru ca una din ele chiar va fi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta