vineri, 29 iunie 2012

Viata ta e in mana lui Dumnezeu

Dumnezeu hotaraste fiecare clipa ce o mai ai de trait, fiecare ora, saptamana si luna din viata
ta. 
Ce am vazut zilele acestea? Viata asa cum e greu de imaginat, dar este realitatea. Daca azi esti intr-o stare buna de sanatate, atunci ai din plin  motive sa multumesti lui Dumnezeu, se intampla insa sa ne gandim sa-I multumim numai dupa ce pierdem acest dar.
 Te poate lovi oricand un diagnostic crunt, o operatie care te poate salva sau nu …si apoi…numai Dumnezeu stie ce va urma. Credinta e pusa la incercare…
 Viata e ca un fulg…asa sensibila, poti fi bine azi, iar maine sa descoperi o boala necrutatoare…o imagine pe care am surprins-o de curand in relatia cu cei apropiati.
 Suntem asa de vulnerabili,viata este ca un fir de ata, depinzand de o operatie care poate schimba viitorul cu 180 de grade, dar de fapt in spatele tuturora depinde de Dumnezeu si voia Sa.
Daca azi esti bine, gandeste-te la atatia altii care nu stiu daca maine va mai urma o zi obisnuita, daca se vor putea intoarce la activitatile zilnice si lucrul lor.
De ce se petrec aceste lucruri?
“Mai bine să lăsăm nedezlegate mii de întrebări decât să ne îndoim de bunătatea şi înţelepciunea Tatălui nostru ceresc. Boala care ne scoate din luptă, poate tocmai atunci când păream cei mai trebuincioşi pe câmpul de luptă, este un trimis din partea iubirii lui Dumnezeu; să ştim bine acest lucru, chiar dacă nu cunoaştem bine pricina. “
Daca puteti, oferiti ajutorul, mangaiati, incurajati, si Dumnezeu va face la fel cu voi in vreme de necaz.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta