vineri, 10 februarie 2012

Cum cladesti deasupra?

“Dar, fiecare sa ia bine seama cum cladeste deasupra. Căci nimeni nu poate pune o altă temelie decât cea care a fost pusă şi care este Isus Hristos. Iar dacă clădeşte cineva pe această temelie aur, argint, pietre scumpe, lemn, fân, trestie, lucrarea fiecăruia va fi dată pe faţă: ziua Domnului o va face cunoscut, căci se va descoperi în foc. Şi focul va dovedi cum este lucrarea fiecăruia. Dacă lucrarea zidită de cineva pe temelia aceea rămâne în picioare, el va primi o răsplată. Dacă lucrarea lui va fi arsă, îşi va pierde răsplata”(1 Corinteni 3.10-15)
Domnul Isus Hristos este temelia care a fost pusa. El ne-a fost facut cunoscut si invatatura Sa. El este piatra din capul unghiului, temelia credintei noastre. Iar, pe aceasta temelie noi cladim…fiecare cladeste in felul sau. Poti pune lucruri de pret sau fara valoare; fiecare avem o lucrare, la vedere sau in ascuns, dar lucrarea fiecaruia va fi descoperita. Va exista o proba de foc care va descopri lucurile cele mai ascunse ale inimii. Exista o judecata a tuturor lucrurilor. Exista o zi in care raul sau binele pe care l-ai facut va fi aratat si lucruri care acum sunt ascunse vor fi aduse la suprafata si judecate.
Nu pierdeti ocazia de a zidi pe temelia aceasta buna lucruri de pret; cautati lucrurile care duc la pacea si zidirea voastra si “ziditi-va sufleteste pe credinta voastra prea sfanta”.
“Nu vă strângeţi comori pe pământ, unde le mănâncă moliile şi rugina şi unde le sapă şi le fură hoţii; ci strângeţi-vă comori în cer, unde nu le mănâncă moliile şi rugina şi unde hoţii nu le sapă, nici nu le fură. Pentru că unde este comoara voastră, acolo va fi şi inima voastră.”(Matei 6.19-21)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta