miercuri, 4 mai 2011

Cu Dumnezeu niciodata nu esti singur

Se intampla uneori sa nu ai inaintea cui sa te plangi; alteori nu vrei sa te destainui nimanui si esti insingurat(a). A fi singur difera de a te simti singur…se prea poate sa fii singur, dar insusi gandul ca cineva te poarta in gand iti da insufletire pentru mai departe si iti poate umple universul singuratatii, precum si faptul ca pentru cineva poti insemna o lume. Tacerea lui Dumnezeu in ceea ce te priveste nu inseamna absenta, dar El iti testeaza increderea in acest timp; nu inseamna nici negare, ci poate fi o lectie pretioasa a rabdarii pe care numai in acest mod o poti invata.
Cand il ai pe Dumnezeu ca si Tata caruia ii poti spune tot ce se petrece in tine si pe Domnul Isus ca si frate fata de care nu suporti sa ai secrete, atunci nu esti singur. Trebuie doar sa te deschizi fata de Ei pentru ca impreuna formati o familie, si impreuna cu toti aceia care au aceasta legatura puternica poti forma o adevarata familie a lui Dumnezeu. Daca faci parte din ea, bucura-te, daca nu, trebuie sa renasti pentru a face parte din ea. Cum? Prin schimbarea mintii, a vechiului mod pacatos de a trai, gandi, reactiona catre o viata noua, numai prin Isus Hristos. El poate face aceasta schimbare in tine, fii gata sa te lasi schimbat de El, insa fii gata sa te si doara, caci o transformare totdeauna presupune durere, la fel ca si un vas de pret care trebuie sa treaca prin multe etape in mana celui care-l faureste pentru a deveni in final o lucrare importanta.

2 comentarii:

  1. ador melodia...
    asa este..
    cu El nu suntem singuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce frumos ai intarit mesajul din seara asta de duminica. trebuie sa omoaram firea noastra pamanteasca si sa nu mai ascultam de indemnurile si chemarile ei.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta