duminică, 29 decembrie 2019

Şi a mai trecut un an


Iată-ne ajunşi din nou la final de an, în care pare că se încheie o etapă a existenţei noastre şi o alta stă să înceapă. Este momentul să analizăm ce a mers bine şi ce nu, ce am reuşit să obţinem şi ce mai putem face. Întotdeauna este loc de o schimbare. Dacă îţi doreşti o schimbare în bine la nivel personal, te îndemn să cauţi să te apropii de Dumnezeu mai mult. Doar aşa vei reuşi în orice schimbare dorită la nivelul inimii. 
Privind la anul ce s-a încheiat, văd atâtea binecuvântări pe care, de una singură, niciodată nu aş fi putut să le dobândesc în viaţa mea, fără ajutorul şi călăuzirea primite de sus. A fost un an deosebit, chiar unic pentru mine. Şi nu am decât cuvinte de mulţumire către Domnul Dumnezeu.
Unele lucruri propuse pentru acest an au ieşit, dar la altele mai este de lucrat. Nu obosi în urmărirea scopului tău dacă ai început o lucrare bună. Perseverează şi bucură-te de reuşite. Ce nu a ieşit să fie o motivaţie în plus pentru a încerca cu un şi mai mare entuziasm.
În anul ce vine stabileşte-ţi noi ţinte şi nu te abate de la scopul pe care vrei să îl atingi. Şi nu uita: cu Dumnezeu orice lucru este posibil!
Doamne, Tu eşti Dumnezeul meu; pe Tine Te voi înălţa! Laud Numele Tău, căci ai făcut lucruri minunate; planurile Tale făcute mai dinainte s-au împlinit cu credincioşie.”(Isaia 25.1)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta