duminică, 12 octombrie 2014

Pretuieste ce ai primit

   M-am gandit ca exista multe credinte si forme de religie pe acest pamant.  Am gasit chiar peste 4300 ca fiind existente astazi; sunt si multi “dumnezei”….Ce binecuvantare este sa poti cunoaste pe singurul Dumnezeu adevarat. Te-ai gandit vreodata ca esti printre putinii binecuvantati ai acestei planete care au avut posibilitatea sa cunoasca  realitatea in ce priveste viata si moartea? De cate ori I-ai multumit Dumnezeului tau pentru ca ti S-a facut cunoscut?
Ce merit avem pentru ca am primit harul acesta? Crezi ca ai fost ales sa cunosti adevarul pentru ceea ce esti sau faci tu? Sau pentru ca ai fost mai bun, mai corect sau mai spiritual decat altii?
Crezi ca vei fi primit de El pentru faptele bune si pentru comportamentul tau?
Esti eliberat, salvat, mantuit prin har, prin credinta care este darul lui Dumnezeu. Nu prin fapte, ca sa nu se laude nimeni.  Dragostea Lui este nemeritata. Pretuieste acest dar care ti s-a dat. Este cadoul Lui care consta in descoperirea cuvintelor Sale, este viata vesnica.
“Şi viaţa veşnică este aceasta: să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat,  şi pe Isus Hristos, pe care L-ai trimis Tu”. (Ioan 17.3)
De aceea, multumeste-I din toata inima pentru binecuvantarea primita fara sa uiti ca si ceea ce ti se refuza este spre binele tau vesnic.
“Când veţi aduce Domnului o jertfă de mulţumire, s-o aduceţi aşa ca să fie primită.”(Levitic 19.5)

Un comentariu:

Parerea ta