joi, 5 ianuarie 2012

Fii un om al pacii


“Eu mă culc şi adorm în pace, căci numai Tu, Doamne, îmi dai linişte deplină în locuinţa mea.” (Psalm 4.8)
Sa ai pace este poate lucrul cel mai de dorit sau cel mai necesar pentru ca adesea ne dorim multe lucruri si de fapt pierdem din vedere ca linistea sufletului este absolut necesara. Implinirea celor mai mari dorinte nu poate fi egalata de starea ce vine in urma salasluirii pacii in inima ta.
Cum se dobandeste? De la Domnul Pacii care este Domnul Isus Hristos si dintr-o relatie apropiata cu El. De asemenea este necesar sa fii un om care sa o doreasca si sa aiba relatii bune cu semenii, un impaciuitor acolo unde este neintelegere, desi este posibil sa ai si de suferit din aceasta cauza, dar nu conteaza, tu sa o cauti cu tot dinadinsul si este normal sa gasesti impotrivire.
Cine nu are pace? “Cei rai nu au pace” zice Domnul.
Si daca simti ca nu ai pace trebuie sa-ti pui un semn de intrebare..inseamna ca te afli pe un drum gresit si se poate intampla asta fara sa-ti dai seama; va trebui sa opresti acele lucruri care iti produc tulburare. Poate ca nu ai iertat pe cineva din toata inima sau poate ca esti inca suparat si ceva te tot framanta. Frecvent ne aflam sub tensiune fie din cauza la prea multe activitati pe care le avem de facut, fie ca ne lasam marcati prea mult de anumite evenimente.
Biblia ne indeamna sa cautam pacea si chiar sa alergam dupa ea. Intr-o inima iubitoare este loc pentru pace si nu este loc pentru cearta.
“O! de ai fi luat aminte la poruncile Mele, atunci pacea ta ar fi fost ca un rau.”(Isaia 48.18)
Sa va puneti aceasta intrebare fiecare in legatura cu pacea pe care o simtiti sau nu in inima voastra  “si pacea lui Dumnezeu care intrece orice pricepere sa va pazeasca inimile si gandurile in Hristos Isus, Domnul nostru.”(Filipeni 4.7)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta