miercuri, 17 august 2011

Esti testat?

Rani ce asteapta vindecarea, dar nu se stie cum sau cat va dura ..dezamagire….nevoia de un orizont nou, de un nou inceput pe care acum nu-l poti vedea. Urmatorul pas pare foarte dificil cata vreme lipseste o lumina pe carare.
“Pentru ce te mahnnesti suflete, si gemi inlauntrul meu? Nadajduieste in Dumnezeu caci iarasi Il voi lauda, El este mantuirea mea si Dumnezeul meu”(Psalm 42.5)
Planurile tale nu sunt planurile Lui; El nu inlatura imediat suferinta, dar a promis ca va da taria de a o indura.
Esti prea important pentru Dumnezeu ca sa te distruga printr-o incercare care avea scopul de a-ti modela caracterul si de a-ti trasa o directie. Gandeste-te ca ai supravietit prin harul Sau pana acum! Daca doresti sa stii ce poate face Dumnezeu pentru tine, uita-te la ce a facut pentru tine si vei fi mai increzator in viitorul tau. Dupa ce ai avut sentimentul ca ai asteptat o vesnicie, vei vedea ca dintr-o data El misca lucrurile. Dar, daca nu esti pregatit, pierzi urmatoarea idee, relatie sau binecuvantare pe care o are pentru tine. Trebuie sa fii sensibil la vocea Lui, treaz la miscarile Lui si sa traiesti in asteptare. Poate ca Dumnezeu se pregateste chiar acum sa deschida niste usi - asigura-te ca vei fi pregatit cand o va face.
“Iata, voi face ceva nou si-i gata sa se intample: sa nu-l cunoasteti voi oare? Voi face un drum prin pustie si rauri in locuri secetoase.”(Isai 43.19)
 Deschide-ne Doamne ochii, ca sa putem vedea aceste lucruri noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta