marți, 26 aprilie 2011

Rani vindecate


„Veniţi să ne întoarcem la Domnul! Căci El ne-a sfâşiat, dar tot El ne va vindeca; El ne-a lovit, dar tot El ne va lega rănile.”(Osea 6.1)
Cand mai pui o cruce in cimitirul vietii tale, un vis infrant, o speranta naruita, o dorinta neimplinita, fiecare speranta ingropata doare si isi pune amprenta asupra caracterului nostru...poate ca si tu esti un luptator ranit…nu te lasa infrant..eu nu ma las, da, ma voi ridica, caci Dumnezeu a zis ca nu ma lasa si a promis ca nu ma va parasi, chiar daca eu nu inteleg de ce trebuie sa renunt tot mereu la ceva din mine…Nu inteleg planul lui Dumnezeu de multe ori…dar stiu ca trebuie sa trec peste toate aceste lucruri...nadajduind intr-un viitor atat de necunoscut in ochiii mei, dar bine planuit de Cel care m-a intocmit si cunoscut inca inainte de intemeierea lumii. Un luptator ranit…da, si ranile dor, ranile mele si cele provocate altora din nestiinta si fara voie, dar aceste rani sunt gata sa fie alinate de un Samaritean milos care se va apleca si ma va ridica si mi le va unge cu balsamul Sau atotvindecator.
“Iata, voi face ceva nou si-i gata sa se intample: sa nu-l cunoasteti voi oare? Voi face un drum prin pustie si rauri in locuri secetoase.”(Isaia 43.19)
Fiecare avem inainte de multe ori o mare Rosie, asa cum poporul Israel a avut. Nu stiu cum se numeste marea ta, dar stiu ca prin credinta imposibilul deschiderii acestei mari poate cadea si un drum se va croi si vei trece ca pe uscat prin mijlocul ei.

2 comentarii:

  1. foarte frumos... cineva spunea ca atunci cand Dumnezeu taie, niciodata nu taie ca sa raneasca, ci ca sa vindece! orice ar veni, El are un plan mai bun

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,frumoasa interpretare. Multumesc Adda.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta