marți, 13 august 2019

Cugetări alese din umblarea cu Dumnezeu


Cu bucurie vreau să vă anunț publicarea primei mele cărți, intitulată „Cugetări alese din umblarea cu Dumnezeu”. Este o carte pentru suflet, în care puteți să găsi răspunsuri la diverse frâmântări și cuprinde gânduri din perioada tinereții mele, pe care am ales să le expun în speranța că vor fi de folos și altora.
            “Cugetări alese din umblarea cu Dumnezeu” cuprinde o colecţie de gânduri alese pentru suflet, meditaţii şi devoționale scrise de-a lungul timpului cu emoţie, dor, tristeţe sau bucurie.
            Veți regăsi o succesiune de trăiri surprinse în diferite etape ale vieții din care am avut de învăţat. Acestea pot fi comune dacă dorăți să trăiți o viaţă ghidată după principiile biblice. Meditaţiile abordează aspecte ale vieții de credinţă, îndeamnă la cercetare în ce privește relația cu Dumnezeu şi încurajează trăirea creştină, în ciuda obstacolelor la tot pasul.
            Pentru mine, fericirea mea este să mă apropii de Dumnezeu... şi doresc ca toţi oamenii să poată simţi bucuria prezenţei Lui în inima lor. Într-o lume umbrită de confuzie, El aduce răspunsuri, şi în locul unde întunericul domneşte, aprinde o lumină prin Cuvântul Său revelat. Aici am privilegiul să pot împărtăşi lucruri pe care le-am descoperit mergând pe calea credinţei. Cugetări din ultimii 10 ani am ales să le expun într-un mod simplu, motivator, sensibil în cele 424 pagini ale cărții.
            Pentru comenzi, puteți lăsa un email la adresa: symy.divinice@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta