marți, 25 martie 2014

Ce va fi cu viata mea?

Vezi suvoiul care se indreapta navalnic spre tine, nu ai insa putere sa te dai in laturi si nu exista scapare. Totul pare sa se darame si, desi nu stii ce va urma, mergi pe un drum necunoscut. Ce va fi la urmatoarea rascruce? Primejdii de netrecut sau o calatorie linistita. Cine poate stii? Inaintea ta stau ziduri inalte , porti inchise si nu zaresti lumina. Ce am descris mai sus seamana cu o temnita.
Nu vezi decat ce se afla inauntrul temnitei sufletului tau…Afara e lumina, deci daca vei da drumul fricii si deznadejdii pe care le-ai apucat starns, ai putea zari ceea ce este dincolo de ziduri.
Ce este de facut? Trebuie sa lupti si sa nu te lasi biruit de imposibil. Uita-te la David cand s-a apropiat de Goliat si a decis sa mearga inainte si sa lupte. Daca s-ar fi uitat la el insusi (era doar un copil cu par balai), la puterea lui (slab), la armele sale (o prastie si cateva pietricele), la oastea care striga ingrozita…cu siguranta ca s-ar fi ascuns in multime si s-ar fi grabit pe drumul inapoi spre turmele tatalui sau. Dar David a pornit inainte cu gandul la ceea ce facuse Dumnezeu pentru el in trecut, atunci cand biruia leul si ursul, si increzandu-se in ajutorul lui Dumnezeu izbavirea a venit.
Alta cale nu este. Trebuie sa lupti, chiar daca nu esti pregatit..nici David nu era pregatit pentru o lupta, el venise doar ca sa duca hrana pentru fratii sai.
Si, pentru ca in Dumnezeu mi-am pus increderea voi merge pe acest drum pregatit de El. Nu stiu ce ma asteapta, dar stiu ca daca El mi-a promis ca va fi cu mine este destul.
“Învaţă-mă să fac voia Ta, căci Tu eşti Dumnezeul meu. Duhul Tău cel bun să mă călăuzească pe calea cea dreaptă!”(Psalm 143.10)

2 comentarii:

  1. Chiar nu stiu ce va fi cu viata mea si am obosit sa lupt... Multumesc de incurajare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Durerea pe care ieri ai simtit-o atat de profund, maine iti poate dezvalui in ea o binecuvantare. Fii tare!

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta