vineri, 14 decembrie 2012

Nu te ingrijora

Poate ca nu te afli in fata unei mari Rosii si cu o oaste inapoia ta, dar poate ca si muntele din fata ti se pare imposibil de mutat…”Este prea dificil pentru mine, nu cred ca-i  voi rezista…cum se va termina totul?” Asa am zis si eu, si totusi…Dumnezeu avea alte nebanuite cai  de iesire din situatia imposibila..si, cand te astepti mai putin, atunci El intervine; dar, mai intai trebuie sa te lasi zdrobit, sa intelegi ca singur, prin puterea ta nu o poti scoate la capat.
 ,,Marto, Marto, pentru multe lucruri te îngrijorezi şi te frămînţi tu, dar un singur lucru trebuieşte.” (Luca 10.41-42)
Si Marta se ingrijora, si eu e multe ori, chiar daca stiu ca Dumnezeu nu lasa, nu paraseste si nu uita niciodata pe Acela care il iubeste.
Daca estei lovit, esti si iubit, pedepsit cu dreptate, nu parasit. Dumnezeu nu raneste niciodata fara motiv, doar noi obisnuim sa ne ranim singuri inutil, apoi mai intrebam si “de ce?”
“Nu te teme de nimic, viermele lui Iacov şi rămăşiţă slabă a lui Israel; căci Eu îţi vin în ajutor – zice Domnul – şi Sfântul lui Israel este Mântuitorul tău.”( Isaia 41.13)
            Asa ca, data viitoare cand ti se va mai intampla, nu te pierde, nu dispera, Dumnezeu stie prin ce treci, este chiar acolo, dar trebuie sa te lase sa inveti o lectie, altfel degeaba ai mai suferit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta