miercuri, 4 aprilie 2012

Dezamagire sau incredere mai mare

“Nu un vrăjmaş mă batjocoreşte, căci aş suferi: nu potrivnicul meu se ridică împotriva mea, căci m-aş ascunde dinaintea lui. Ci tu, pe care te socoteam una cu mine, tu, frate de cruce şi prieten cu mine!”(Psalm 55.12-13)
Ce dureros este atunci cand binele este rasplatit cu rau, cand  ca si apostolul putem spune ca atunci cand vrem sa facem binele raul este lipit de noi, iar nu binele pe care am fi vrut sa-l facem se realizeaza, ci tocmai raul iese la iveala. Un lucru este sigur, anume ca Dumnezeu cunoaste intentiile bune sau rele , iar daca suntem plini de ravna pentru bine, nu avem de ce sa ne temem.
Ai mila Doamne, si iarta-ne cand gresim aproapelui nostru.
Aşa vorbeşte Domnul: „Blestemat să fie omul care se încrede în om, care se sprijină pe un muritor şi îşi abate inima de la Domnul!” dar “Binecuvântat să fie omul care se încrede în Domnul şi a cărui nădejde este Domnul!”(Ieremia 17.5,7) Asadar, daca oamenii te dezamagesc intr-un fel sau altul, priveste spre desavarsirea si capetenia credintei tale, spre Domnul Isus. Nimeni nu a fost vreodata dezamagit de El. El este Prietenul adevarat de care cu totii avem nevoie, Lui ii putem impartasi cele mai adanci taine ale sufletului nostru fara nici o teama.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta