vineri, 24 februarie 2012

Ma voi ridica

“Pentru ce te mahnesti suflete, si gemi inlauntrul meu? Nadajduieste in Dumnezeu” este un
strigat disperat al meu sau poate al tau, atunci cand simti ca nu mai poti face nimic, ca esti infrant, cazut, trantit la pamant, cand axa sufletului tau pare ca se rupe. Atunci cand totul pare fara vreun sens, exista si loc de un nou inceput, iar daca pana acum ai facut lucrurile intr-un mod gresit, de acum incolo vei putea apuca pe o cale corecta. Deznadejdea si mahnirea pot fi dusmanii tai. Nu-i lasa sa se cuibareasca prea comod. Ai la indemana doua lucruri care te pot salva.
Primul este rugaciunea staruitoare si neincetata.
Al doilea este Cuvantul lui Dumnezeu “la care bine faceţi că luaţi aminte, ca la o lumină care străluceşte într-un loc întunecos”. Sa-l folosim cu credinta ca nici un Cuvant care vine de la Dumnezeu nu este lipsit de putere.
Tu, suflet care inca plangi cu o povara grea, vino la Domnul Isus Hristos si El va da drumul legaturilor care te tin si va reda linistea sufletului tau. Atunci “Domnul te va calauzi neincetat, iti va satura sufletul in locuri fara apa, si va da din nou putere madularelor tale; vei fi ca o gradina bine udata, ca un izvor ale carui ape nu seaca”.(Isaia 58.11)

Un comentariu:

Parerea ta