miercuri, 24 august 2011

Reintoarcere

Cele mai frumoase si profunde meditatii se nasc in mijlocul creatiei lui Dumnezeu…da, inconjurati de natura…si gandind la asta probabil ca fiecare isi imagineaza altfel, prin prisma locurilor prin care a trecut sau poate merge. Este un lucru minunat sa poti merge singur, in partasie cu Dumnezeu…si daca se poate si inconjurat de bogatia creatiei Sale. Este un fapt necesar oricarui crestin- un exercitiu de antrenare a mintii si a vointei..de altfel auzim frecvent expresia relatiei de partasie cu Dumnezeu…dar la fel de repede o uitam. Acest lucru trebuie materializat. Dincolo de problemele de scoala, serviciu, familie, trebuie sa ne alimentam sufletul. Poate iti este cunoscuta starea de lispa de vlaga spirituala, cand te simti lipsit de putere interioara si chiar deschizand Scriptura sa ramai la fel. Sau poate ca ti-ai propus acest timp cu Domnul si alte preocupari i-au luat locul. Mi se intampla frecvent asta. Dar, si de aceasta data imi doresc sa iau de la capat ceea ce mi-am propus.
Experimenteaza singur in odaita ta, sau in mijlocul Creatiei sau in orice alt loc te poti simti liberca sa Il poti lauda si vorbi cu El ca sa poti primi ceea ce vrea sa-ti comunice prin Cuvantul Sau.
“Sa cunoastem, sa cautam sa cunoastem pe Domnul! Ca caci El se iveste ca zorile diminetii, si va veni la noi ca o ploaie, ca ploaia de primavara care uda pamantul!”(Osea 63)
Domnul sa gaseasca si in noi un pamant insetat dupa Apa, pe care sa o dorim ca si un cerb care-si cauta Izvorul…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta