vineri, 4 martie 2011

Vremuri de inviorare

Este nevoie de inviorare, de o relatie reinnoita cu Dumnezeu, de atatea ori poate ca ati simtit si voi acelasi lucru, dar am zis ca vom face si am uitat. Astazi, iata ce spune Domnul:
“Te voi logodi cu Mine pentru totdeauna; te voi logodi cu Mine prin neprihănire, judecată, mare bunătate şi îndurare;  te voi logodi cu Mine prin credincioşie, şi vei cunoaşte pe Domnul!” (Osea 2.19,20 )
Doamne, avem nevoie de Tine parca mai mult ca oricand, avem nevoie ca relatia noastra cu Tine sa fie una puternica, apropiata, sa ne vorbesti ca si lui Avraam, lui Moise, Iacov si lui Daniel.
Avem nevoie de inflacararea pe care numai Duhul Tau cel Sfant o poate reda sufletelor noastre atat de abatute, chinuite si amortite uneori! Dar, stim ca acest lucru implica si contributia noastra, da, trebuie sa ne autodisciplinam pentru a gasi timpul necesar umblarii cu Tine, trebuie sa mai renuntam la noi, si la visele noastre, ca sa te putem vedea pe Tine si lucrarile Tale minunate pe care le-ai pregatit pentru aceia care te cauta cu toata inima!
Sa insetam dupa Tine, caci Tu esti Izvorul Apelor vii, si numai in Tine sa isi  gasesca sufletul nostru placerea!

3 comentarii:

  1. Melodia este superba!Cred ca fiecare avem nevoie de clipe de inviorare

    RăspundețiȘtergere
  2. asa este, de multe ori simt ca am nevoie de o invioarare in relatia cu Dumnezeu,imi place ce ai scris. Imi cer scuze ca dau mai rar pe la tine, dar nu stiu de ce nu imi apare cand scrii ceva bou, insa recuperez eu daca ceva:D
    Domnul sa te binecuvinteze>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. De cate ori nu am zis asta si..... grijile, problemele m-au facut sa uit si sa nu schimb nimic. Iti multumesc pentru aceste randuri.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta